Private Lease Financieren Auto Hoogenboom Rotterdam

Private Lease bij Auto Hoogenboom

Wel in een splinternieuwe auto rijden maar niet kopen? Dan is Private Lease vast iets voor jou. Voor een vast bedrag per maand rij je in een zelf uitgekozen nieuwe auto zonder zorgen! Wij bieden een ruime keuze Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA's aan. Private leasen kan je bij ons op een nieuw samen te stellen auto en op onze nieuwe voorraad.

Hoe werkt Private Lease?

Annette vertelt je in de video hieronder hoe een Private Lease aanvraag in zijn werk gaat. 👇

Interesse in Private Lease?
Bekijk het aanbod

Waarom Private Leasen?

Private Lease is een leenconstructie voor het rijden van een nieuwe auto voor een vaste, afgesproken prijs per maand. Het aantal jaar en aantal kilometers wat je per jaar mag rijden liggen ook in dit contract vastgelegd.

Na het aflopen van het Private lease contract lever je de auto weer bij ons in. Je betaalt tijdens de looptijd van het contract enkel nog de brandstof voor je auto.

Een Private Lease abonnement voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease.

Private Lease Auto Hoogenboom Volkswagen Rotterdam Spijkenisse Vlaardingen

Wat zit er in de maandprijs?

Dit zit er in het maandelijkse Private Lease bedrag:

  • Afschrijving en rente
  • Afleveringskosten
  • (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst
  • Reparaties, onderhoud en vervanging van banden
  • Schadeherstel en glasreparatie
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Verzekering
  • Wegenbelasting

Meer weten over Private Lease? Bekijk de veelgestelde vragen

Private Lease Auto Hoogenboom Audi Rotterdam

Voorwaarden Private Lease

Een Private Lease constructie is een lening bij de bank. Wanneer je een aanvraag doet, bekijkt de bank (in dit geval Volkswagen Pon Financial Services) jouw specifieke situatie en beoordeelt vervolgens via een aantal punten of je in aanmerking komt voor Private Lease.

Om te controleren of het Private Lease abonnement financieel een verstandige keuze voor je is, toetsen zij jouw financiële situatie volgens de VFN-norm (Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland).

Hiervoor vragen zij gegevens over je inkomen, de gezins- en woonsituatie en de huwelijkse staat. Daarnaast raadplegen zij het BKR te Tiel. Dit betekent dat bij de aanvraag van een Auto Abonnement nagevraagd wordt of er al een krediet geregistreerd is. Het private leasecontract wordt als kredietovereenkomst geregistreerd bij het BKR te Tiel.

De registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 65%.

Voorbeeld: Stel de looptijd is 48 maanden en het leasetarief bedraagt € 199. Het bedrag dat bij BKR geregistreerd wordt, is dan als volgt berekend: 48 maanden x €199 x 65% = €6.209.

Iedereen met een geldig Nederlands autorijbewijs kan een Private Lease abonnement aanvragen. Je financiele situatie wordt na je aanvraag gecontroleerd volgens de VFN-norm. Je moet hiervoor gegevens over inkomen, gezins- en woonsituatie en huwelijkse staat kunnen overleggen.

Ook het BKR in Tiel wordt geraadpleegt op bestaande registraties. Tevens wordt het Private Lease abonnement geregistreerd als kredietovereenkomst.

Je kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar op de verwachte einddatum van het contract een Private Lease abonnement aanvragen.

Dus wil je een contract voor 4 jaar afsluiten? Dan kan je tot ongeveer 74 jaar een Private Lease contract aangaan.

In het Private Lease abonnement is standaard een dekking opgenomen voor Wettelijke Aansprakelijkheid en Cascoschade. Je hoeft dus geen aparte verzekering te regelen.

De schadevrije jaren die je hebt opgebouwd voor het afsluiten van het Private Lease abonnemt blijven in stand.

Tevens is het maandtarief niet afhankelijk van opgebouwde schadevrije jaren. En er worden geen extra kosten berekend wanneer er geen schadevrije jaren zijn opgebouwd.

Tijdens de looptijd van je Private Lease abonnement worden er geen schadevrije jaren opgebouwd.

Het is wel mogelijk om een schadevrijverklaring op te vragen voor de periode dat het contract loopt/heeft gelopen. Vraag bij een toekomstige verzekeraar na of deze verklaring wordt geaccepteerd.

Schadevrijverklaring opvragen
Private Lease Auto Hoogenboom Skoda Rotterdam

Interesse in het Private Leasen van een auto?

Laat je gegevens hieronder achter, dan nemen wij spoedig contact met je op.

Wij verwerken je gegevens zorgvuldig voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kun je lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.

Private Lease Auto Hoogenboom Seat Rotterdam