Houd Afstand 1

Maatregelen rondom het Coronavirus: Onze showrooms en werkplaatsen zijn geopend

Laatste update: 23 april 2020. Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), continueren wij onze aangescherpte voorzorgsmaatregelen. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers.

Je bent van harte welkom in onze showrooms en werkplaatsen

Onze gastvrouwen en verkoopadviseurs heten je tijdens de reguliere openingstijden van harte welkom in de showroom en in onze werkplaatsen. Onze medewerkers zijn extra alert op persoonlijke hygiëne en mogelijke ziekteverschijnselen en nemen alle richtlijnen van het RIVM in acht. Zo begroeten we elkaar niet met het geven van een hand en blijven we op 1,5 meter afstand. Ook verzoeken we je vriendelijk om zorgvuldig met deze richtlijnen om te gaan.

Wat mag je van ons verwachten?

● Onze medewerkers zijn verplicht om zeer regelmatig handen grondig te wassen en te desinfecteren

● Bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts blijven onze medewerkers thuis

● Wij heten je welkom zonder handen te schudden en houden 1,5 meter afstand

● Op onze locatie(s) bieden wij je de mogelijkheid om je handen te desinfecteren

● Er wordt veelvuldig schoongemaakt met extra aandacht voor voorwerpen die regelmatig worden aangeraakt (autosleutels, deurklinken,stuurwielen, versnellingshendels, touchscreens, stuurwielen, etc.)

● Onze medewerkers nemen samen met jou geen plaats in de auto

Houd Afstand Showroom 1

Wat kan je zelf doen?

● Wij vragen je vriendelijk om de maatregelen van Rijksoverheid in acht te nemen. Heb je klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, of ben je in de afgelopen dagen teruggekeerd uit een risicogebied, dan verzoeken wij je thuis te blijven

● Graag 1,5 meter afstand houden (ook bij het inleveren van autosleutels) en geen handen schudden

● Maak bij aankomst op onze locatie(s) gebruik van de mogelijkheid om je handen te desinfecteren

● Probeer, indien mogelijk, te voorkomen dat je tijdens werkzaamheden wacht op je auto. Bij bijzonderheden of als je auto weer klaar staat, nemen wij contact met je op.

● We vragen begrip voor het feit dat onze collega’s niet samen met jou plaatsnemen in de auto;

● Bij het ophalen van de auto vragen we je direct contactloos te betalen

● Indien je vragen hebt of door omstandigheden niet in staat bent om de auto volgens afspraak langs te brengen, neem dan contact met ons op zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken

Heb je je ingeschreven voor een evenement?

Het aangescherpte beleid leidt ertoe dat een aantal evenementen zal worden aangepast, uitgesteld of afgelast. Mocht je ingeschreven staan bij een specifiek evenement, dan stellen wij je per e-mail op de hoogte van de nieuwe datum of eventuele andere aanpassingen.

Bovenstaande maatregelen zijn onder voorbehoud van wijzigingen door Rijksoverheid. Bij twijfel of vragen over het coronavirus (COVID-19) verwijzen we je graag naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19