Nieuw Audi Q5 TFSI e 2020 Audi Centrum Rotterdam

Ontdek de vernieuwde Audi Q5 TFSI e

Dit is de vernieuwde Audi Q5 TFSI e. Deze nieuwste versie van de Audi Q5 TFSI e is vanaf eind 2020 leverbaar in Nederland. Ter gelegenheid van de introductie verschijnt dan de zeer complete en sportief aangeklede Audi Q5 edition one.

  • De Audi Q5 TFSI e is:
  • Krachtig en efficiënt
  • Een hoge zit in een auto die maatwerk is
  • Altijd de juiste aandrijving
  • Elektrisch waar het kan
  • Vanaf eind 2020 leverbaar
Audi Q5 TFSI e elektrisch Audi Centrum Rotterdam

De Audi Q5 TFSI e is krachtig en efficiënt

Een auto met stekker heeft de toekomst. Daarom is de Audi Q5 TFSI e een plug-in hybride. Zijn TFSI-benzinemotor en sterke elektromotor zorgen voor de prestaties die je van een Audi mag verwachten. Kortere ritten rij je volledig elektrisch en langere ritten begint en eindig je met de stille kracht van de elektromotor.

Audi Q5 TFSI E Charging

Altijd de juiste aandrijving

De Audi Q5 TFSI e verenigt de power, rust en soepelheid die synoniem zijn aan elektrisch rijden met de ruimere actieradius van een benzinemotor. De auto kiest zelf de beste aandrijfvorm: puur elektrisch, uitsluitend gebruikmakend van de verbrandingsmotor of een combinatie van beide. Een 7-traps S tronic automaat en quattro-vierwielaandrijving behoren ook tot de aandrijflijn. Met al die techniek kan je elke rijstijl hanteren, van zo zuinig mogelijk tot uitgesproken sportief.

Audi Q5 Nieuw TFSI elektrische aandrijving

Elektrisch waar het kan

Voor ritten tot enkele tientallen kilometers heb je genoeg aan stroom in de accu, want dergelijke afstanden legt de Q5 PHEV met gemak volledig elektrisch af. Heb je meerdere afspraken op een dag verspreid door het land of ligt de reisbestemming honderden kilometers verder, dan weet je dat de benzinemotor je geen beperkingen oplegt. Onderweg wordt de accu bijgeladen, zodat je de laatste kilometers voor aankomst elektrisch rijdt. Een slimme functie van de Audi Q5 TFSI e, die in de stedelijke milieuzones van de toekomst steeds vaker van meerwaarde zal zijn.

Audi Q5 Tfsi E Cockpit Audi Centrum Rotterdam

Een hoge zit in een auto die maatwerk is

De Q5 TFSI e is een ruime auto waarin vijf inzittenden in alle comfort kunnen reizen. De hoge zitpositie geeft een goed overzicht in het verkeer. Aan de hand van de vele keuzemogelijkheden is je nieuwe Audi verregaand te personaliseren. Kleuren voor binnen- en buitenkant, interieurmaterialen, details die de uitstraling bepalen, specifieke uitrusting op het gebied van infotainment, rijden, comfort en techniek alsmede lichtmetalen velgen en stylingpakketten helpen je om een unieke en eigen Audi Q5 plug-in hybride samen te stellen.

Interesse in de vernieuwde Audi Q5 TFSI e?

Heb je interesse in de vernieuwde Audi Q5 TFSI? Laat je naam, e-mailadres en telefoonnummer hieronder achter en wij (Annette of Hicham) nemen snel contact met je op.

Wij verwerken je gegevens zorgvuldig voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kun je lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.

Je bent van harte welkom

Showroom: tot 21:38 Service receptie: tot 21:38 Magazijn: tot 21:38
Audi Centrum Rotterdam
Audi Centrum Rotterdam

Zuiderparkweg 620

3084 CD Rotterdam