Audi E Tron Gt Nu Bestellen Rs Rotterdam Elektrisch

Nu te bestellen: de elektrische Audi e-tron GT!

Audi breidt zijn aanbod uit met de e-tron GT en RS e-tron GT 🔥 De elektrische Audi heeft een sportief en elegant design met een krachtige elektromotor. De e-tron GT en RS e-tron GT is nu te bestellen en staat in mei bij ons in de showroom.

  • Actieradius van maximaal 487 kilometer
  • 5 minuten laden voor 100 kilometer extra range
  • 350 kW/476 pk
  • Van 0 naar 100 in 4,1s
  • Ook als RS e-tron GT
  • Vanaf mei in de showroom
  • Nu te bestellenr vanaf € 104.895
Interesse in de e-tron GT?
Neem contact met ons op

De gran turismo opnieuw uitgevonden

De nieuwe e-tron GT is flitsend vormgegeven. De proporties van de gran turismo komen vooral naar voren door de lange wielbasis (2,90 m), grote spoorbreedte, ruim bemeten velgen (19-21 inch) en het lage silhouet (hoogte 1,41 m).

De e-tron GT heeft een 238 pk sterke elektromotor op de vooras en een 435 pk sterke motor op de achteras. Het systeemvermogen bedraagt 476 pk. In Boost-modus is zelfs 530 pk beschikbaar. Het maximale koppel bedraagt 630 Nm (640 Nm in boost-modus). In Boost-modus vergt de acceleratie van 0-100 km/u 4,1 seconden. De topsnelheid van de e-tron GT bedraagt 245 km/u. Dankzij een 456 pk sterke elektromotor op de achteras heeft de RS e-tron GT een systeemvermogen van 598 pk (646 pk in Boost-modus) en een koppel van 830 Nm. Hij accelereert in 3,3 seconden van 0-100 km/u. De (begrensde) topsnelheid bedraagt 250 km/u. De razendsnelle acceleraties zijn mede te danken aan de tweetraps transmissie. De tweede versnelling is er voor maximale efficiency.

Voor de e-tron GT heeft Audi de e-tron sport sound ontwikkeld. Speciale luidsprekers geven zowel binnen als buiten een speciale, herkenbare sound weer.

Configureer hier jouw e-tron GT in 3D.

Audi Centrum Rotterdam Elektrisch Etron Gt 2021
Audi Rotterdam Etron Gt Elektrisch Actieradius 2021

Het laden van de e-tron GT

Het accupakket verleent de e-tron GT een actieradius van 487 kilometer (WLTP). Laden kan op vele manieren: van 11 kW wisselstroom (AC) tot 270 kW gelijkstroom (DC). In het laatste geval volstaat 5 minuten laden voor 100 kilometer extra reikwijdte. Het laden van 5-80% duurt onder ideale omstandigheden nog geen 23 minuten.

Het lithium-ion batterijpakket (85 kWh netto capaciteit) is in de wagenbodem geplaatst. Het draagt bij aan een laag zwaartepunt, een ideale gewichtsverdeling (circa 50:50) én de crashbestendigheid van de e-tron GT. Vier aparte koelcircuits maken het mogelijk om het accupakket op de optimale temperatuur te houden en het interieurklimaat perfect in te stellen. Een efficiënte warmtepomp, die restwarmte van het accupakket gebruikt, speelt een sleutelrol bij de interieurverwarming.

Audi E Tron Gt Elektrisch Rotterdan Laden

De Audi e-tron GT wordt vanaf mei in de showroom verwacht.

Interesse in de Audi e-tron GT?

Laat uw gegevens hieronder achter, dan nemen wij snel contact met u op.

Wij verwerken je gegevens zorgvuldig voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kun je lezen hoe wij met je persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.