Nieuwe Volkswagen Passat Limousine

Nieuwe Volkswagen Passat kan zichzelf bijna besturen.

Dit jaar rolt Volkswagen haar dertig miljoenste Passat van de band. Het nieuwste model staat al in de rij om naar de dealers gestuurd te worden. De vernieuwde versie van de Passat zal eind van dit jaar te bezichtigen zijn in onze showrooms.

De Volkswagen Passat ondergaat een make-over. De Passat wordt voorzien van de nieuwste technische opties, waaronder: Head–up display, Discover media, Active Info Display en het zogeheten Easy Open. De Passat zal wederom geleverd worden in zuinige benzine- en dieselmotoren. Mogelijk wordt ook de GTE uitvoering leverbaar, dit is een hybride motor die benzine en elektra combineert.

Volkswagen_passatvariant_r-line

Op de hoogte blijven van de nieuwe Volkswagen Passat?

Wij brengen je graag op de hoogte van nieuws rondom de Volkswagen Passat.

Ik ga akkoord met de Privacy Policy*

Wij zullen uw gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Auto Hoogenboom Passatvariant r-line
Achterkant Nieuwe Passat Variant r-line

Nieuw jasje

Ook het exterieur heeft een make-over ondergaan in de vorm van nieuwe bumpers, grille en lichtunits. Ook het interieur is veranderd met een nieuw stuur en op het dashboard digitale schermen. De vanaf prijzen zijn nog niet bekend gemaakt. Maar zodra die bekend zijn, laten wij het je uiteraard als eerste weten!

Passat Variant Volkswagen Nieuw

De 2.0 TSI met 176 pk en 280 Nm koppel

Auto Hoogenboom Volkswagen Passat r-line interieur
Volkswagen Passat r-line interieur

Milieuvriendelijker

Volkswagen blijft innoveren op het gebied van milieuvriendelijke motoren, met een zo laag mogelijke uitstoot. De GTE uitvoering kan nu ook volledig elektrisch rijden op een acculading en hiermee 55 kilometer afleggen volgens WLTP-norm. De dieselmotoren die te bestellen zullen zijn voor deze nieuwe Volkswagen stoten 10 gram minder co2 uit per kilometer. Deze nieuwe ‘EVO’ TDI’s zijn te verkrijgen in varianten met 120, 190 en 240 PK. De TSI-benzinemotoren leveren 150, 190 en 272 PK.

Volkswagen Passat Variant GTE

IQ Drive

Naast de gewoonlijke motorverbeteringen is Volkswagen vooral trots op het feit dat de nieuwe Passat semi-autonoom kan rijden. Dit noemt Volkswagen IQ Drive en zal vermoedelijk ook in andere nieuwe modellen te zien gaan zijn.

Passat Variant r-line
Nieuw Auto Hoogenboom Passat Limousine