Nieuwe Passat Variant Img 24

Nieuwe Passat en Passat Variant | Najaar 2019 in de showroom

Dit najaar bij Auto Hoogenboom. De nieuwe Volkswagen Passat en Passat Variant! Met zijn enorme kofferbakruimte (650L), innovatieve technologie zoals Travel Assist en Matrix LED‑verlichting maakt hij rijden comfortabeler en veiliger dan ooit.

Nieuwe Passat En Variant Volkswagen

Als eerste weten wanneer je hem kunt bekijken?

Blijf op de hoogte via onderstaand formulier

Wij verwerken je gegevens zorgvuldig voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kun je lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.

Passat Nieuw Volkswagen

Haal het meeste uit je dag

Je bent altijd onderweg. Naar werk, boodschappen doen en je wilt ook tijd vrijmaken om met je gezin leuke dingen te doen. Gelukkig helpt de nieuwe Passat je een handje. Dankzij comfortabele features die een stap dichterbij autonoom rijden komen en het premium design is elke rit in de nieuwe Volkswagen een moment voor jezelf.

Gte Vw Nieuw Passat Opladen

Terug van weggeweest: de Passat GTE

De plug-in hybride uitvoering van onze nieuwe Passat en Passat Variant is net zo luxe en intelligent, maar dan uitgerust met een elektrische actieradius van 55 kilometer (volgens de WLTP-meetmethode). Korte afstanden rijdt de GTE dus helemaal emissievrij.

gratis-mobiliteitsservice-auto-hoogenboom-rotterdam
Nieuw Passat Volkswagen

Geavanceerde assistentiesystemen

De slimme innovaties op de Passat en Passat Variant geven je een voorproefje van hoe rijden in de toekomst zal zijn: intuïtief en altijd verbonden. Je geniet al van dit comfort met het optionele Travel Assist. Travel Assist maakt met een druk op de knop van het stuur gedeeltelijk autonoom rijden tot 210 km/u mogelijk.

Connectiviteit Passat Variant

Veelgestelde vragen

In de zomer van 2019 worden de prijzen van de nieuwe Passat bekend en dan kun je hem direct bestellen. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Laat dan je gegevens achter via het formulier bovenaan de pagina.

Je kunt de nieuwe Passat vanaf het einde van het derde kwartaal (2019) bij ons bewonderen.

De belangrijkste nieuwe motor voor de Passat is de 2.0 TDI Evo, een zeer efficiënte 110 kW/150 pk sterke diesel. Naast de nieuwe 2.0 TDI Evo bestaat het dieselgamma uit nog twee motoren (88 kW/120 pk en 140 kW/190 pk).

De nieuwe Passat is er ook met TSI-benzinemotoren (110 kW/150 pk, 140 kW/190 pk en 200 kW/272 pk).

De Passat GTE krijgt een grotere elektrische actieradius van circa 55 kilometer (volgens de WLTP-meetmethode).