Audi A3 Sportback Plug In Hybride Rotterdam 2021

NIEUW! De Audi A3, Q3 & Q3 Sportback plug-in hybride

Audi verwelkomt drie nieuwe plug-in hybrides: de Q3, Q3 Sportback en de A3 Sportback. Met deze plug-in hybrides kan je rijden op een verbrandingsmotor en op een elektromotor. De plug-in hybridetechnologie wordt standaard gecombineerd met quattro vierwielaandrijving.

  • A3 Sportback 40 TFSI e: leverbaar als edition en nog luxere Business edition
  • A3 Sportback 45 TFSI e: extra krachtige plug-in hybride-aandrijflijn
  • Q5 (Sportback) Pro Line 50 TFSI e: te bestellen als Advanced of Pro Line
  • Q5 en Q5 Sportback 55 TFSI e: met de sportiviteit van het S line interieur en S line exterieur.
  • Tussen 60 en 70 km elektrische actieradius
Interesse in een Audi plug-in hybride?
Neem contact met ons op
Audi Q5 Plug In Hybride Rotterdam Elektrrisch 2021
Audi Q5 Sportback Plug In Hybride 2021 Rotterdam

De Audi Q5 en Q5 Sportback plug-in hybride

De nieuwe Audi Q5 en Q5 Sportback zijn nu te bestellen met krachtige en efficiënte plug-in hybridetechnologie. De Q5 en Q5 Sportback TFSI e quattro-modellen worden leverbaar met systeemvermogens van 220 kW/299 pk en 270 kW/367 pk. Een lithium-ion batterij maakt een elektrische actieradius tot 62 km* mogelijk.

Q5 Pro Line 50 TFSI e

Om te beginnen is er de Q5 Pro Line 50 TFSI e. Standaard op dit model zijn onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen en -achterlichten, Audi Phonebox en Audi smartphone Interface (Apple CarPlay), 3-zone comfortairconditioning, een verschuifbare achterbank en elektrisch bediende achterklep, parkeerhulp plus, achteruitrijcamera, diefstalalarm en cruise control met snelheidsbegrenzer. Deze is te bestellen vanaf € 67.580.

Q5 Advanced edition 50 TFSI e Sportback
Deze modellen hebben alle genoemde items en daarbij onder andere het Advanced exterieur, specifieke lichtmetalen velgen, Matrix LED-koplampen, dynamische richtingaanwijzers achter, de Audi virtual cockpit, navigatie plus, sportstoelen vóór en het ambiente lichtpakket. Deze zijn te bestellen vanaf € 69.080* (Sportback: € 71.280*)

Q5 S editions

Alle Q5- en Q5 Sportback-modellen zijn er ook als S edition. Deze uitvoeringen vullen de luxe van de ‘50’ Advanced edition aan met de sportiviteit van het S line interieur en S line exterieur. De S editions vallen om te beginnen op door hun 19 inch lichtmetalen velgen en de in carrosseriekleur uitgevoerde wielkastranden (ook onderzijde bumpers). Blikvangers in het interieur zijn de sportstoelen met S line bekleding en S line logo in de rugleuning, het multifunctionele S line sportstuur (gedeeltelijk met geperforeerd leder bekleed), verlichte instaplijsten met S line logo, afwerkingsaccenten in aluminium en een in zwart uitgevoerde hemelbekleding. Als S edition is de Q5 50 TFSI e er vanaf € 70.580* (Sportback: € 72.780*).

Audi A3 Sportback Plug In Hybride 2021 Rotterdam
Audi A3 Sportback Plug In Hybride Rotterdam 2021

Audi A3 plug-in hybride nu leverbaar

Audi introduceert de nieuwe plug-in hybrideversies van de A3 Sportback. Er zijn direct volop keuzemogelijkheden.

A3 Sportback 40 TFSI e
De A3 Sportback 40 TFSI e heeft een aandrijflijn met een 1.4 TFSI benzinemotor, een in de S tronic-automaat geïntegreerde elektromotor en een 13 kWh accupakket. Het systeemvermogen van 150 kW/204 pk staat garant voor krachtige prestaties (0-100 km/u in 7,6 seconden, topsnelheid 227 km/u). De accu maakt een elektrische actieradius van maximaal 67 kilometer* mogelijk.

De A3 Sportback 40 TFSI e is er om te beginnen als luxe edition-uitvoering, met standaard onder meer ‘aero’-velgen, LED-koplampen, comfortairconditioning, een digitaal instrumentenpaneel, de Audi smartphone interface (Apple CarPlay), draadloze oplaadmogelijkheid voor smartphones, parkeerhulp achter en cruise control. De Business edition zet de volgende stap in luxe en gebruiksgemak door hier de volgende items aan toe te voegen: 17 inch lichtmetalen velgen, full LED-koplampen, LED-achterlichten met dynamische richtingaanwijzers en aluminium raamsierlijsten. De interieur-highlights zijn sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen, een multifunctioneel, met leder bekleed sportstuur, de Audi virtual cockpit en MMI navigatie plus inclusief verkeersbordherkenning. De Audi A3 Sportback 40 TFSI e edition is er vanaf € 40.220* en de Business edition vanaf € 43.220.

A3 Sportback 45 TFSI e

De nieuwe A3 Sportback is er ook met een extra krachtige plug-in hybride-aandrijflijn, met een systeemvermogen van 180 kW/245 pk. Daarmee is deze sterkste A3 Sportback 45 TFSI e goed voor een acceleratie van 0-100 km/u in 6,8 seconden en een topsnelheid van 232 km/u. Het accupakket maakt een elektrische actieradius van 63 kilometer** (WLTP) mogelijk. De A3 Sportback 45 TFSI e wordt geleverd in combinatie met het S edition competition uitrustingsniveau, dat zich kenmerkt door sportiviteit. Standaard zijn bijvoorbeeld het S line interieur, S Line exterieur en Audi drive select. Het optiekpakket zwart met een grille in S3-design, zwarte buitenspiegelbehuizingen, donker privacy glass en grotere remmen met rode remklauwen maken deze S edition competition tot een echte eyecatcher. Ook op het gebied van luxe en gebruiksgemak laat de S edition competition niets te wensen over. Zo zijn full LED-koplampen en LED-achterlichten met dynamische richtingaanwijzers, Audi virtual cockpit en MMI navigatie plus inclusief verkeersbordherkenning eveneens inbegrepen. De Audi A3 Sportback 45 TFSI e S edition competition is leverbaar vanaf € 46.220*.

Audi A3 Sportback S Plug In Hybride Elektrisch Rotterdam

Interesse in een plug-in hybride Audi?

Laat uw gegevens hieronder achter, dan nemen wij snel contact met u op!

Wij verwerken je gegevens zorgvuldig voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kun je lezen hoe wij met je persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.