Skoda Seat Nieuwbouw 5

Laatste paal geslagen nieuwbouw ŠKODA, SEAT en Occasions pand

ROTTERDAM - Begin augustus zijn de activiteiten rondom de nieuwe locatie voor het ŠKODA, SEAT en Occasions pand van Auto Hoogenboom gestart. Een kleine vier weken later is de laatste heipaal de grond in gegaan. "Een zeer euforisch moment", aldus Algemeen Directeur a.i. Antoon van Oosterhout.

Skoda Seat Nieuwbouw 1

"We zijn lang bezig geweest om de nieuwbouw te realiseren, dus deze start geeft ons hele team een hoop nieuwe energie". Tegenover de nieuwbouwlocatie bevinden zich tevens de locaties van Audi Centrum Rotterdam, Volkswagen en Volkswagens Bedrijfswagens, die eerder gerealiseerd werden door Auto Hoogenboom.

Skoda Seat Nieuwbouw 3

Nieuwe kansen

Van Oosterhout is positief over de kansen en mogelijkheden die de nieuwbouw biedt en beschouwt dit als een nieuwe impuls voor Auto Hoogenboom. "We voeren straks al onze merken, verkoop én service, vanaf één goed te bereiken locatie. We zijn erg blij dat we onze grote groep klanten uit de Regio Rijnmond op deze manier nog beter kunnen bedienen. Daarnaast voldoen de nieuwe locaties aan de laatste eisen én zijn ze voorzien van nieuwe innovaties en technieken.

Skoda Seat Rotterdam Nieuwbouw 1
Skoda Seat Rotterdam Nieuwbouw 2

Oplevering

De nieuwbouw wordt medio maart 2019 opgeleverd. Vanaf die datum worden de activiteiten van het huidige SEAT (Auto Carma, Rotterdam), ŠKODA pand (Barendrecht) en Occasions verhuisd naar de nieuwbouwlocatie.

Skoda Seat Rotterdam Nieuwbouw Locatie

Locatie

Op bovenstaand kaartje is de nieuwe locatie gevisualiseerd.

Skoda Seat Nieuwbouw 2