1920x600 Audi A1 citycarver Audi Centrum Rotterdam

Introductie Audi A1 citycarver

De Audi A1 citycarver is een cross-over met veel pluspunten. Hij is sterk, sportief, inspirerend en modern. Zijn unieke design geeft hem een eigen uitstraling en omdat hij in hoge mate is te personaliseren, kan iedereen er zijn eigen touch aan geven. Bovendien is de Audi A1 citycarver bijzonder wendbaar in het verkeer en biedt hij veel rijplezier.

  • Verwacht Eind 2019
  • De Audi A1 citycarver is een expressieve trendsetter
  • Een robuuste uitstraling
  • Veel comfort en praktisch in het gebruik
  • Een digitaal dashboard
  • Geef het interieur vorm en geniet van de ambiance
  • Heerlijke rijbeleving
  • Geheel eigen karakter
  • Vanaf prijs € 29.220
Interesse in de Audi A1 citycarver?
Neem contact met ons op
Audi A1 Citycarver 2019 Audi Centrum Rotterdam
2020 Audi A1 Citycarver Audi Centrum Rotterdam
Audi A1 citycarver overview Audi Centrum Rotterdam

Een robuuste uitstraling

Het expressieve design van de Audi A1 citycarver zorgt voor een robuuste uitstraling. Opvallende details zijn de luchtinlaten onder de motorkap en de aankleding met stevige kunststof van wielkastranden en dorpels. Aan de voorkant springt natuurlijk ook de grote octagonale singleframe-grille in het oog, aangekleed met een driedimensionaal rooster met matzwart gespoten honingraatpatroon. De korte overhangen vóór en achter, brede spatborden en optioneel tot 18 inch grote wielen maken van de Audi A1 citycarver een krachtige en sportieve auto. De in rvs-kleur gespoten bodembescherming verwijst naar zijn offroad-competentie.

Audi A1 citycarver Sportief Audi Centrum Rotterdam
Audi A1 citycarver Edition One Audi Centrum Rotterdam

Veel comfort en praktisch in het gebruik

Ten opzichte van de Audi A1 Sportback heeft de A1 citycarver meer bodemspeling, wat resulteert in een hogere auto en een hogere zitpositie. Voor een relatief compacte auto heeft de kofferbak met een inhoud van 335 liter een behoorlijk formaat. Met neergeklapte achterbankrugleuningen groeit dat volume zelfs tot 1.090 liter. Ideaal om met twee personen en reisbagage op vakantie te gaan. Voor nog meer opbergruimte zijn er de slimme extra’s die we onder het label van Audi Originele Accessoires aanbieden, zoals dakkoffers in diverse maten.

Interieur citycarver Audi A1 Audi Centrum Rotterdam

Geef het interieur vorm en geniet van de ambiance

Binnenin de Audi A1 citycarver wordt voortgeborduurd op het progressieve exterieurdesign. Dankzij de nieuwe, flexibele pakketten met specifieke uitrusting zijn interieur en exterieur onafhankelijk van elkaar aan te kleden. In de speciale Audi A1 citycarver edition one zit een sportief S line-interieur. Daarin zijn onder meer sportstoelen voorin, een driespaaks lederen stuur met S-logo en een edelstalen pedalenset inbegrepen. De afgebeelde auto heeft verder oranje accenten.

Audi A1 Citycarver interieur Audi Centrum Rotterdam

Op de hoogte blijven van de Audi A1 citycarver?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Wij verwerken je gegevens zorgvuldig voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kun je lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.

Je bent van harte welkom

Showroom: tot 18:00 Service receptie: tot 17:30 Magazijn: tot 17:00
Audi Centrum Rotterdam
Audi Centrum Rotterdam

Zuiderparkweg 620

3084 CD Rotterdam