Hero Xxl

Nieuw: elektrische ID familie van Volkswagen

Elektrisch rijden voor iedereen. Innovatief en duurzaam rijden bij Volkswagen. Volkswagen maakt elektrisch rijden mogelijk voor iedereen. Dat doen ze al met de e-Golf en e-up!, maar binnenkort kun je daar ook de ID. modellen bij optellen. Elk model is op zijn eigen manier vernieuwend, maar altijd met de kwaliteit die je van Volkswagen bent. Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch.

ID. 3.

De Volkswagen ID. 3 is het eerste model in een reeks van nieuwe, volledig emissievrije Volkswagens. Vanaf eind 2019 gaat hij in productie, maar nu krijg je al een uniek inzicht in onze toekomstplannen. Volledig elektrisch, volledig verbonden en een grote stap richting autonoom rijden.

Bekijk de ID. 3.

ID. BUZZ.

Pak je de beroemste microbus uit de geschiedenis en combineer je dat met de technologieën van de toekomst, dan krijg je de ID. BUZZ. Een waardige opvolger van de multifunctionele T1. De ID. BUZZ is volledig elektrisch en zal volgens planning vanaf 2022 in productie worden genomen.

Bekijk de ID. BUZZ.

ID. CROZZ.

De toekomst staat voor de deur, en met de ID. CROZZ ben jij goed voorbereid. Net als de andere modellen in de ID. family is ook deze cross-over volledig elektrisch. De ID. CROZZ heeft alle eigenschappen van een SUV, gecombineerd met een knap staaltje design, innovatie en techniek. Benieuwd naar alles wat deze veelzijdige SUV in huis heeft? We laten het je graag zien.

Bekijk de ID. CROZZ.

ID. VIZZION.

Hoe zie jij de toekomst van autorijden voor je? Is een stuur in de toekomst nog wel nodig? En als je tegenwoordig met spraakopdrachten je huis kunt aansturen, waarom dan niet ook je auto? De technische ontwikkelingen die nu en in de toekomst plaatsvinden, zijn de basis voor de ID. VIZZION. Deze 'Premium Sedan' zal vanaf 2025 het autorijden naar een geheel ander niveau brengen.

Bekijk de ID. VIZZION.

Geïnteresseerd in elektrisch rijden?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op wanneer er meer bekend is.

Wij verwerken je gegevens zorgvuldig voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kun je lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.