Volkswagen elektrisch rijden id4 Auto Hoogenboom Rotterdam

Dit is de volledig elektrische SUV van Volkswagen. De ID.4

Het beste van twee werelden. Stad. Bergen. Platteland. Waar je ook rijdt, de ID.4 voelt zich overal thuis. De nieuwste volledig elektrische Volkswagen combineert het beste van twee werelden: de stoere veelzijdigheid van een SUV met het duurzame karakter van een ID. Toekomstmuziek? Dat valt wel mee. De officiële onthulling van de ID.4 volgt nog dit jaar. Dus nog maar heel even geduld.

Het beste van twee werelden

Elektrisch, dus inleveren op prestaties? Integendeel.

De ID.4 laat juist zien hoe krachtig elektrisch rijden kan zijn. Of je nou op de A2 rijdt of in de Alpen, de ID.4 is er de baas. Optrekken gaat razendsnel. Helling van 30 procent? Eitje. En met een actieradius van 500* km hoef je je over het bereik ook geen zorgen te maken. Allemaal dankzij ons baanbrekende MEB-platform dat we speciaal voor onze ID. Family ontwikkelden. Deze elektrische SUV mag zich met recht een Volkswagen noemen.

Volkswagen elektrisch rijden id 4 SUV Auto Hoogenboom Rotterdam

Inclusief slimme bijrijders

De ID.4 is een auto die naar je luistert. Je route plannen? Het volgende nummer spelen? Je moeder bellen? Zeg wat je wilt en… voilà. Ook rijden er voor je veiligheid altijd een groot aantal slimme assistentiesystemen met je mee. Allemaal samengepakt in een strak en gestroomlijnd design. Beter wordt het niet.

Volkswagen elektrisch rijden ID4 SUV Auto Hoogenboom Rotterdam
Volkswagen elektrisch rijden ID4 Auto Hoogenboom Rotterdam

Als eerste op de hoogte zijn van het nieuws over de Volkswage ID.4?

Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in en dan houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wij verwerken je gegevens zorgvuldig voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kun je lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.