Header Nieuwe Seat Ateca Rotterdam

De prijzen van de vernieuwde Ateca zijn bekend!

SEAT introduceert een vernieuwde versie van de succesvolle Ateca. Deze Ateca heeft de sterke eigenschappen van de compacte SUV behouden, maar krijgt nu zowel uiterlijk als in het interieur een fris nieuw design. Bovendien is de vernieuwde Ateca volledig connected en biedt hij een verder verbeterd niveau aan veiligheid en comfort. De prijzen zijn bekend en hij is nu bestelbaar.

Benieuwd naar de prijzen?
Bekijk de prijslijst

Een verfrissend design

De vernieuwde Ateca gaat mee in de nieuwe designtaal van SEAT met de standaard LED verlichting voor en achter met dynamische richtingaanwijzers, een nieuwe grille, forsere bumpers en de uitgeschreven letters 'Ateca' op de achterkant. Ook het interieur heeft een update gekregen.

Nieuwe Seat Ateca 2020 Rotterdam Auto Hoogenboom
Vernieuwde Seat Ateca 2020 Rotterdam Auto Hoogenboom

Volledig connected

Standaard integreert de SEAT Ateca in-car connectiviteit via Apple Android of Apple Carplay & out-car connectiviteit via SEAT CONNECT. Hiermee is je smartphone gekoppeld aan het infotainmentscherm en hebben de inzittenden toegang tot een uitgebreid pakket aan online functies en diensten, zoals realtime verkeersinformatie en locaties en prijzen van bijvoorbeeld parkeergarages en tankstations. Daarnaast kan het (optionele) 9,2 inch scherm worden bediend met stemherkenning. Je activeert deze door de woorden 'Hola Hola' te zeggen. Typisch SEAT.

Nieuwe Seat Ateca Interieur 2020 Rotterdam Auto Hoogenboom

Next level veiligheid en comfort

Met Predictive Adaptive Cruise Control, Pre-Crash Assist, Emergency Assist, File assistent, Dodehoeksensor met uitparkeerassistent en Uitstapwaarschuwing combineert de vernieuwde SEAT Ateca geavanceerde (optionele) rij-assistentiesystemen voor een optimale bescherming onder alle omstandigheden. Daarmee is hij nu één van de veiligste en meest comfortabele auto’s in deze klasse. Bovendien krijgt de Ateca tegen meerprijs nieuwe comfortfeatures, waaronder een verwarmd stuurwiel en een verwarmbare en hittereflecterende voorruit.

Nieuwe Seat Ateca 2020 Rotterdam Auto Hoogenboom 2
Nieuwe Seat Ateca 2020 Auto Hoogenboom Rotterdam

Nieuwe avontuurlijke uitvoering: XPERIENCE

De Ateca is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: de Reference, Style en FR inclusief de extra complete Business Intense-versies. Voortaan is er een nieuwe variant: de Ateca XPERIENCE. De nieuwe uitvoering bezorgt de Ateca extra robuuste looks en benadrukt het off-road karakter.

Vernieuwde Seat Ateca 2020 Auto Hoogenboom Rotterdam
Vernieuwde Seat Ateca 2020 Rotterdam Auto Hoogenboom 2

Het motoraanbod

Wat motorisering betreft biedt de vernieuwde Ateca keuze uit drie benzine- (TSI) en twee dieselmotoren (TDI) – met verschillende transmissiemogelijkheden – die hun impact op het milieu verder verkleinen dankzij gereduceerde emissies.

Benzinemotoren:

  • 1.0 TSI 81 kW/110 pk, handgeschakeld
  • 1.5 TSI 110 kW/150 pk, handgeschakeld
  • 1.5 TSI 110 kW/150 pk, DSG-automaat
  • 2.0 TSI 140 kW/190 pk, DSG-automaat & 4Drive

Dieselmotoren

  • 2.0 TDI 85 kW/115 pk, handgeschakeld
  • 2.0 TDI 110 kW/150 pk, DSG-automaat
Seat Ateca 2020 Nieuw Rotterdam Auto Hoogenboom

Nu te bestellen

Vanaf nu zijn de 1.5 TSI (handbak en DSG), de 2.0 TSI DSG 4drive en de 110kW/150pk 2.0 TDI DSG te bestellen. De prijzen beginnen bij € 33.900* voor de luxe Style met 110kW/150pk sterke, handgeschakelde 1.5 TSI.

De prijzen van de 81 kW/110pk sterke 1.0 TSI en de 85kW/115pk sterke 2.0 TDI worden in oktober bekend gemaakt en deze uitvoeringen zijn vanaf dat moment te bestellen.

Bekijk de prijslijst hier.

Snel wegrijden in de huidige Ateca?
Bekijk onze voorraad
Nieuwe Seat Ateca 2020 Auto Hoogenboom Rotterdam 2

Interesse in de nieuwe Ateca?

Laat je gegevens hieronder achter, dan nemen wij spoedig contact met je op.

Wij verwerken je gegevens zorgvuldig voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kun je lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.

Wij vertellen je graag meer in onze showroom!

Showroom: tot 18:00 Service receptie: tot 17:00 Magazijn: tot 17:00
Auto Hoogenboom Seat Rotterdam
SEAT, ŠKODA en Occasion Center

Zuiderparkweg 612

3084 CD Rotterdam

Showroom: tot 18:00 Service receptie: tot 17:00 Magazijn: tot 17:00
Auto Hoogenboom Seat Skoda Occasions
SEAT, ŠKODA en Occasion Center

Zuiderparkweg 612

3084 CD Rotterdam

Showroom: tot 17:00
Auto Hoogenboom Skoda Rotterdam Zuid
SEAT, ŠKODA en Occasion Center

Zuiderparkweg 612

3084 CD Rotterdam