Volkswagen Id3 Specificaties 2020 Auto Hoogenboom

De innovatieve features van de Volkswagen ID.3

De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. Dat betekent voldoende actieradius en slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. De ID.3 1ST is nu onthult en is de eerste, exclusieve uitvoering. Maak nu kennis met de ID.3. Wij vertellen je meer over de toffe features van deze innovatieve auto.

Het Augmented Reality Head-up Display

Het Augmented Reality Head-up Display projecteert belangrijke informatie zoals je snelheid en de navigatie-instructies op de voorruit zodat je als bestuurder altijd je ogen op de weg kunt houden. Je kunt ook Lane Assist inschakelen. Daarbij helpt Adaptive Cruise Control i.c.m. Predictive Cruise Control ervoor dat je je aan het snelheidslimiet houdt. Ook helpt het voor een veilige afstand tussen jou en je voorganger.

De ruimte binnenin

Ook aan de binnenkant van de ID.3 zijn verschillende innovaties toegepast. Door het gebruik van het MEB-platform ontstaat er meer ruimte binnenin. Daarbij zorgt het nieuwe ontwerp van het interieur voor bedieningsgemak. Tot slot zorgt Ambient Lightning sfeerverlichting voor een fijne sfeer in de ID.3.

De verlichting: IQ.Light

De nieuwe Matrix koplampen zijn uitgerust met IQ.Light verlichting. Deze koplampen zorgen ervoor dat de ID.3 je begroet wanneer je hem opent. Er is ook slimme verlichting binnenin de auto. Als je bijvoorbeeld gebeld wordt dan zie je een lichtsignaal. Hallo ID. is een spraakbesturingssysteem welke je van veel gemakken voorziet. Ook kan de navigatie via Hallo ID. ingesteld worden. Hallo ID. en IQ.Light nemen veel voor je uit handen, zodat jij je volledige aandacht op de weg kunt houden.

Interesse in de Volkswagen ID.3?

Laat je gegevens hieronder achter, dan nemen wij spoedig contact met je op.

Wij verwerken je gegevens zorgvuldig voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kun je lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.