Audi E Tron Gt Concept 2021 Elektrisch Rotterdam 201211 084329

De Audi e-tron GT. Pre-book 'm nu!

Twee jaar na de presentatie van de 100% elektrische Audi e-tron GT concept is het bijna zover. In het voorjaar van 2021 zal de Audi e-tron GT in het Nederlandse straatbeeld verschijnen. Je kan nu al de e-tron GT pre-booken. Dit betekent dat je een productieplek reserveert en wanneer de e-tron GT in productie gaat, ben jij de eerste die 'm mag samenstellen.

Cherish the old. Embrace the new.

Op de hoogte blijven van de Audi e-tron GT?

Laat je gegevens hieronder achter, dan nemen wij contact met je op zodra de e-tron GT bestelbaar is!

Wij verwerken je gegevens zorgvuldig voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kun je lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.

Een echte Gran Turismo

De Audi e-tron GT is een echte Gran Turismo. De volledig elektrische Audi accelereert binnen 4,1 seconden naar 100 km/u en binnen 15,8 seconden naar 200 km/u. Daarnaast heeft hij een elektrische actieradius van ruim 400 kilometer** en vierwielaandrijving . De e-tron GT is uitgerust met 22 inch lichtmetalen velgen en opvallend aanwezig is het verlichte e-tron-logo, dat ook op de achterkant zit. De dynamischeachterlampen van de Audi strekken zich uit over de volle autobreedte. De e-tron GT heeft net als de RS-modellen van Audi een honingraatstructuur.

Audi E Tron Gt Concept 2021 Elektrisch Rotterdam
Audi E Tron Gt Concept Auto 2021 Rotterdam Elektrisch
Audi E Tron Gt Concept Car Sport Elektrische Auto 2021 Rotterdam
Audi E Tron Gt Concept 2021 Elektrisch Sport Quattro Rotterdam
Audi E Tron Gt Concept Auto 2021 Rotterdam Elektrisch

* De getoonde auto is een concept auto en deze is niet beschikbaar als productiemodel. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk.

** De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.