SKODA Octavia Combi 2020 sfeer Auto Hoogenboom Rotterdam

Binnenkort in de showroom. De nieuwe SKODA Octavia.

Dankzij het nieuwe ontwerp heeft de SKODA Octavia nog meer emotie; het nieuwe interieurconcept combineert uitstekende functionaliteit met hoogwaardige materialen. De nieuwe generatie heeft Full-LED matrix koplampen en een nieuw stuurwiel met twee spaken. Ook is de nieuwe Octavia leverbaar met een head-up display, dat informatie projecteert op de voorruit. Daarnaast is de Virtual Cockpit verbeterd en is de nieuwe Octavia leverbaar met twee 10 inch schermen. De Octavia Combi staat al vanaf 2 april in onze showroom!

  • Prijzen worden in april bekend gemaakt
  • Nieuwe Octavia Combi 1.5 TSI handgeschakeld - vanaf 2 april in de showroom
  • Nieuwe Octavia Hatchback - verwacht in mei
  • Huidige Octavia ruim voorradig
Intro SKODA Octavia achterkant Auto Hoogenboom Rotterdam

Veelgestelde vragen

De prijzen worden naar verwachting begin april bekend gemaakt. Op dat moment kun je de nieuwe Octavia met 1.5 TSI motor met handgeschakelde versnellingsbak configureren en bestellen. De 1.0 TSI motoren (handgeschakeld en DSG-automaat) worden naar verwachting rond de zomer bestelbaar. Als eerste op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de nieuwe Octavia? Vul dan snel onderstaand formulier in.

De motorenreeks van de SKODA Octavia wordt verder uitgebreid en schoner en zuiniger dan ooit. Naast de bekende benzine-varianten wordt de 1.0 TSI met DSG versnellingsbak als mild-hybrid uitgerust en later dit jaar volgt ook nog een plug-in hybrid.

De Octavia Combi staat vanaf 2 april bij ons in de showroom. Dat is direct het moment dat je de Octavia kunt ervaren tijdens een proefrit bij Auto Hoogenboom. De Hatchback volgt in de loop van de maand mei.

De Octavia Combi staat vanaf 2 april bij ons in de showroom. De Hatchback volgt in de loop van de maand mei. Blijf op de hoogte, door je in te schrijven via onderstaand formulier.

SKODA Octavia nieuw front Auto Hoogenboom Rotterdam
Nieuw interieurconcept

De middenconsole, de portierbekleding en het dashboard zijn geheel opnieuw ontworpen. Het dashboard is opgebouwd uit meerdere lagen waarvan de lijnen en de kleuren de kenmerkende vorm van de SKODA-grille weerspiegelen. Met het instrumentarium benadrukt de nieuwe Octavia de interieurruimte. Verder heeft SKODA de virtuele cockpit verfijnd en twee 10 inch schermen toegevoegd.

Interieur nieuwe SKODA Octavia Auto Hoogenboom Rotterdam
Breed scala aan motoren

De nieuwe SKODA Octavia beschikt over moderne TSI-benzinemotoren, als bijzonder milieuvriendelijke variant met CNG-aandrijving en als plug-in hybride variant. En, voor het eerst bij SKODA, motoren met mild-hybride technologie.

Motoren Aanbod SKODA Octavia 2020 Auto Hoogenboom Rotterdam

Op de hoogte blijven van de nieuwe SKODA Octavia?

Vul hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en wij houden je op de hoogte van nieuws rondom de nieuwe SKODA Octavia.

Wij verwerken je gegevens zorgvuldig voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kun je lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.

Liever direct in een SKODA Octavia wegrijden?
Bekijk de huidige voorraad

Je bent van harte welkom in onze showroom

Showroom: tot 18:00 Service receptie: tot 17:00 Magazijn: tot 17:00
Auto Hoogenboom Seat Rotterdam
SEAT, ŠKODA en Occasion Center

Zuiderparkweg 612

3084 CD Rotterdam

Showroom: tot 18:00 Service receptie: tot 17:00 Magazijn: tot 17:00
Skoda Rotterdam Auto Hoogenboom
SEAT, ŠKODA en Occasion Center

Zuiderparkweg 612

3084 CD Rotterdam

Showroom: tot 17:00
Occasions Rotterdam Auto Hoogenboom
SEAT, ŠKODA en Occasion Center

Zuiderparkweg 612

3084 CD Rotterdam