Alles Over De Volkswagen Id 3 Elektrisch Auto Hoogenboom Rotterdam

Alles over de elektrische Volkswagen ID.3 »vijf video's«

Heb jij een Volkswagen ID.3? Of heb je interesse in de Volkswagen ID.3 en wil je er graag meer over weten? Dan ben je bij ons aan het juiste (web)adres! In vijf video's vertellen wij je meer over het infotainmentsysteem, de assistentiesystemen, het laden, het onderhoud, en de We Connect ID. app. Bereid je voor op het hebben en rijden in de Volkswagen ID.3!

Video 1: Hoe werkt het infotainmentysteem van de ID.3?

De Volkswagen ID.3 heeft een slim infotainmentsysteem. Het systeem bestaat uit twee displays: het grote scherm in het midden, dit is het hoofdscherm en het scherm achter je stuur, de virtual cockpit. Je kunt het systeem met zowel touchscreen als met je stem bedienen. Ontdek hoe het infotainmentsysteem werkt in de video hieronder.

Video 2: Welke assistentiesystemen zitten er op de ID.3?

De Volkswagen ID.3 zit vol slimme hulpsystemen, zoals Travel Assist, Lane Assist, Adaptive Cruise Control, IQ.light en meer! In de video hieronder vertelt Annette je meer over deze assistentiesystemen en laat ze zien hoe je deze bedient.

Video 3: Hoe werkt het laden van de ID.3?

De ID.3 kan je op drie manieren laden: door middel van een wallbox (thuis), een publieke lader of een snellader. Je kunt direct alles regelen rondom laden en mobiliteit met Shuttel, maar wij kunnen dit ook voor je doen in een van onze Volkswagen showrooms! Ontdek meer over het laden van jouw ID.3 in de video hieronder.

Video 4: Welk onderhoud heeft de ID.3 nodig?

Het onderhoud van een elektrische auto ziet er anders uit dan die van een benzine- of dieselauto. Welke soorten onderhoud je ID.3 nodig heeft legt Annette je uit in de onderstaande video.

Video 5: Hoe installeer je de We Connect ID. app?

Met de Volkswagen We Connect ID. app blijf je altijd verbonden met jouw ID.3! Zo kan je bijvoorbeeld zien waar je 'm hebt geparkeerd, de huidige accustatus bekijken en 'm alvast voorverwarmen. Download hier de app voor Apple en hier voor Android. Annette legt je uit hoe je jouw ID.3 koppelt met de app.

Heb je nog vragen over de Volkswagen ID.3?
Stuur ons een mail