SEPP subsidie elktrische auto volkswagen

Ontvang tot € 2.950,- SEPP subsidie bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte elektrische auto

De SEPP is weer aangevuld! SEPP betekent Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren, hiermee kunt u tot € 2.950,- vergoed krijgen voor het aanschaffen van een 100% elektrische auto. De subsidie is voor particulieren die in 2023 een nieuwe of gebruikte elektrische auto kopen. U kunt aanspraak maken wanneer de auto op of na 1 januari 2023 op uw naam staat in het kentekenregister. U kunt nu subsidie aanvragen via de website van Rijksoverheid voor uw nieuwe of gebruikte elektrische personenauto. Wacht niet te lang, want de overheid heeft een beperkt budget hiervoor vrijgesteld voor dit jaar.

Hoe komt u in aanmerking voor de subsidie op een elektrische auto?

Om SEPP aan te vragen voor uw nieuwe, 100% elektrische auto moet u aan een aantal eisen voldoen. Zo moet de koopovereenkomst gesloten zijn op of na 1 januari 2023 en is de nieuwprijs (catalogusprijs) van de elektrische personenauto die op uw naam komt in het kentekenregister (RDW), minimaal € 12.000 en maximaal € 45.000. Zodra de auto is geleverd, zet u die op uw naam in het kentekenregister. Uw auto hoeft nog niet geleverd te zijn als u subsidie aanvraagt

Uw nieuwe auto is…

min. € 12.000 en max. € 45.000

U ontvangt…

€ 2.950,- subsidie

Ontvang subsidie op uw nieuwe, 100% elektrische Volkswagen!

Volkswagen ID.4

Een volledig elektrische en luxe auto, maar tegen een lagere prijs? Dit wil toch iedereen? Daarom komt Volkswagen nu met de ID.4 Pure. Dankzij het lagere tarief kunt u subsidie aanvragen. De ID.4 Pure is verkrijgbaar vanaf € 35.990,-.

Ontdek meer over de ID.4

Volkswagen ID.4 subsidie

Subsidie op een gebruikte elektrische auto

Om SEPP aan te vragen voor uw 100% elektrische occasion moet u aan dezelfde eisen voldoen als bij een nieuwe auto. Bij een gebruikte auto kunt u aanspraak maken op een subsidie van € 2.000,-.

In onze voorraad vindt u verschillende elektrische auto’s waarbij u subsidie kunt aanvragen, zoals de Volkswagen E-Up!, Volkswagen ID.3 en Cupra Born.

Uw occasion is…

min. € 12.000 en max. € 45.000

U ontvangt…

€ 2.000,- subsidie

Volkswagen ID.3

De ID.3 heeft het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. De ID.3 is verkrijgbaar vanaf € 35.495,- uit onze voorraad. Omdat deze nieuwe voorraadauto’s op naam van Auto Hoogenboom zijn besteld en daarna op uw naam komt, kunt u aanspraak maken op € 2.000,- subsidie.

Ontdek meer over de ID.3

Ontvang subsidie op uw nieuwe, 100% elektrische Škoda!

Škoda Enyaq

De Enyaq is de eerste elektrische SUV van Škoda met een actieradius tot maar liefst 500 kilometer! Met de snellaadmogelijkheid is de Škoda Enyaq uitermate geschikt voor het afleggen van lange afstanden. De Škoda Enyaq is verkrijgbaar vanaf € 44.990,- uit onze voorraad. U kunt de subsidie aanvragen van € 2.950,-. Met de inruilpremie, openingsvoordeel en de subsidie rijdt u bij Auto Hoogenboom een Škoda Enyay vanaf €39.890,-.

Ontdek meer over de Enyaq

Elektrisch rijden auto hoogenboom

Interesse in een elektrische auto? En meer weten over de subsidie?

Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij snel contact met u op!

Interesse formulier

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.