Contact opnemen
  • Steun het Sophia Kinderziekenhuis

    In de maand februari zet Auto Hoogenboom zich in voor de realisatie van een nieuw speelcentrum voor de kinderen in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Samen met 12
    andere bedrijven is het doel € 100.000,- op te halen voor het ‘So Fit & Fun Centrum’. Helpt u mee met een donatie?

Steun de Sophia actie voor het Kinderziekenhuis

De komende maanden voert de Stichting Vrienden van het Sophia campagne voor het Kinderthoraxcentrum en in het bijzonder voor de realisatie van het Sophia ‘So Fit & Fun Centrum’. De campagne richt zich voornamelijk op het laten participeren van kinderen met problemen aan hart, longen en luchtwegen in sport en spel.

Auto Hoogenboom zet zich in de maand februari in voor de realisatie van een nieuw speelcentrum voor de kinderen in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Samen met 12
andere bedrijven is het doel om dit jaar € 100.000,- op te halen voor het ‘So Fit & Fun Centrum’. Steunt u de Sophia actie en met een donatie?

Kom in actie voor het Sophia Kinderziekenhuis en maak kans!

Helpt u mee? Doneer een bedrag naar keuze op de donatiewebsite. Vul uw donatie niet anoniem in en maak kans op een weekend rijden in een van onze gave modellen. Wanneer u wint mag u kiezen uit de Volkswagen Taigo, Audi e-tron GT, ŠKODA ENYAQ iV, SEAT Tarraco of de splinternieuwe Volkswagen Multivan!

Steun het Sophia Kinderziekenhuis
Babette Sophia Actie
Alyshia Sophia
Sophietje

Wat is het So Fit & Fun Centrum?

Het Kinderthoraxcentrum in het Sophia Kinderziekenhuis is er voor kinderen met problemen aan het hart, de longen, de luchtwegen, de slokdarm en/of het middenrif. Voor de kinderen die hier komen is sporten en intensief spelen minder vanzelfsprekend, maar juist extra belangrijk. Het stimuleert de gezondheid van hart, longen en spieren, maar ook een gezonde groei en ontwikkeling. Om hen met een gerust hart te laten bewegen wil het Kinderthoraxcentrum het ‘So Fit & Fun Centrum’ realiseren, om te kijken wat er buiten de beperkingen van deze kinderen wél mogelijk is.

Kinderen in het So Fit en Fun Centrum zullen spelenderwijs getest worden in een leuke activerende ruimte waar broertjes en zusjes ook welkom zijn. Naast fietsen en loopbanden is er onder meer een springkussen te vinden en zorgen virtual reality en games voor een leuke ervaring. Voor ieder kind wordt een op maat beweeg- en leefstijl programma gemaakt. Zo wil men de inspanningscapaciteit van deze kinderen verbeteren en hen vertrouwen en vooral plezier in spelen en sporten geven, wat ook een positief effect kan hebben op (de omgang met) hun aandoening.

Wie gingen u voor?

Onze relaties steunen ons tijdens de actie voor het Sophia Kinderziekenhuis.

PowerKraut
Bconnect
Aboriginal Marketing
KRVE rotterdam boatmen
MatrixDesign
InAxtion Group
Demannetjesvandereclame
De Bloemenjungle B.V.
Rubaflex B.V.
Agin Timmermans