Contact opnemen
  • Van 1 juni t/m 31 augustus: ŠKODA Tourvoordeel acties.

    Kijkt u ieder jaar weer uit naar de start van de Tour de France? Wij wel! En niet alleen vanwege de sportieve topprestaties die de renners (en hun materiaal) neerzetten gedurende hun afdalingen, bergbeklimmingen en sprints, maar ook omdat wij u in deze periode veel extra voordeel kunnen bieden in de vorm van de speciale ŠKODA Tourvoordeel acties.

ŠKODA Tourvoordeel acties bij Auto Hoogenboom.

ŠKODA is supporter van Team Jumbo-Visma en sponsor van de Tour de France. Daarom hebben we bij Auto Hoogenboom ook dit jaar weer speciale Touracties. Van 1 juni tot en met 31 augustus profiteert u bijvoorbeeld van extra scherpe Private Lease acties, Limited Editions van de ŠKODA ENYAQ, € 2.000,- extra inruilpremie bij aanschaf van een nieuwe ŠKODA en nog veel meer! Ontdek hieronder alle acties en profiteer.

ŠKODA Private Lease vanaf € 349,- p/m

Profiteer van extra aantrekkelijke Private Lease tarieven op de ŠKODA FABIA, ŠKODA SCALA en ŠKODA KAMIQ met ŠKODA Private Lease Tourvoordeel. Tijdelijk stapt u al vanaf € 349,-* in een gloednieuwe ŠKODA. Vraag vandaag nog uw Private Lease offerte aan!

Ontdek actie
Sportieve ŠKODA's met Tourvoordeel

Sportieve ŠKODA’s met Tourvoordeel

Als sponsor van de Tour de France scherpt ŠKODA de prijzen aan van haar sportieve modellen. Ontdek het Tourvoordeel op de FABIA Monte Carlo, KAROQ Sportline Business, KODIAQ Sportline Business & SUPERB Limited Sportline!

Ontdek actie
ŠKODA ENYAQ iV Limited Editions

Tijdelijk: ŠKODA ENYAQ iV Limited Editions

De ŠKODA ENYAQ iV LIMITED EDITIONS: rijk uitgeruste en uit onze Tourvoorraad leverbare uitvoeringen van de populaire elektrische ŠKODA SUV. Gaat u voor de ŠKODA ENAQ iV Limited Edition, Limited Edition Plus of de sportieve Limited Edition Sportline?

Ontdek actie
ŠKODA Private Lease Tourvoordeel

Tot € 2.000,- extra ŠKODA inruilvoordeel

Ruilt u uw auto in voor een nieuwe ŠKODA? Met in inruil van uw huidige auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. Een goede reden om nu te kiezen voor een nieuwe ŠKODA uit voorraad of een nieuw te bestellen ŠKODA.

Ontdek actie
ŠKODA KODIAQ DSG-automaat actie

ŠKODA KODIAQ DSG-automaat actie

Tijdelijk is de DSG-automaat op de ŠKODA KODIAQ voor een extra aantrekkelijke meerprijs verkrijgbaar. Voor slechts € 2.300,- euro maakt u van uw dagelijkse rit een extra ontspannen rit.

Ontdek actie
ŠKODA Tourvoordeel accessoire acties

ŠKODA Tourvoordeel accessoire acties

Van dakkoffers tot fietsendragers en wieler artikelen, van 1 juni tot en met 31 augustus zijn deze extra aantrekkelijk geprijsd. ŠKODA is supporter van Team Jumbo-Visma en sponsor van de Tour de France.

Ontdek actie

U bent van harte welkom

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig tot en met 31-8-2022. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.