Contact opnemen
  • Financieringsactie: 6,99% rente op uw nieuwe occasion

    Het is u vast niet ontgaan: er is een wereldwijd tekort aan computerchips. Dit met het gevolg dat er steeds minder nieuwe auto’s kunnen worden gemaakt door de fabriek. Gelukkig hebben wij een groot aantal (jong) gebruikte occasions ingekocht en heeft u keuze uit heel veel modellen!

Profiteer van een extra laag rentetarief op uw nieuwe occasion!

Met meer dan 250 occasions op voorraad staat er gegarandeerd een mooie voor u tussen! Liever niet uw spaargeld aanspreken? U financiert uw occasion nu tegen een aantrekkelijke rentepercentage van 6,99%. 

Wilt u advies krijgen van een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op via 010- 410 56 00 of mail naar info@autohoogenboom.nl.

  • Financier uw occasion tegen 6,99% rente
  • Ruime voorraad: meer dan 250 occasions
  • Binnen één week wegrijden in uw nieuwe occasion

Occasion Financieringsactie |
Tijdelijk slechts 6,99% rente

Wanneer u dit jaar nog een Occasion uit onze voorraad uitkiest kunt u deze financieren tegen het aantrekkelijke rentepercentage van 6,99%. Zo stapt u naast snel ook voordelig in uw nieuwe Occasion.

Met Financieren hoeft u niet in één keer een groot bedrag af te rekenen, maar spreidt u de betaling op basis van een vast bedrag per maand. Zo kunt u nu een betrouwbare nieuwe occasion rijden, zonder uw spaarrekening aan te spreken.

financieringsactie

U bent van harte welkom in onze Occasion showrooms