Contact opnemen

Gaat u er graag op uit met de fiets? Profiteer nu van onze fietsendrager actie! De fietsendragers van Thule zijn van hoge kwaliteit en monteert u gemakkelijk op uw trekhaak. Dankzij de handige kantelfunctie blijft de toegang tot uw bagageruimte vrij, zelfs mét de fietsen erop. Om het nog makkelijker te maken, bedient u de kantelfunctie met een voetpedaal. Interesse in de fietsendrager actie?

Bestel fietsendrager online

De Velocompact 924

Voor twee fietsen

Neem uw fietsen eenvoudig mee met de compacte en lichtgewicht VeloCompact 924 fietsendrager van Thule. De Thule VeloCompact 924 is de opvolger van de Thule VeloCompact 925 en is uitgevoerd met 13-polige stekker. 

Fietsendrager actie korting Thule Velocompact 924

De Velocompact 926

Voor drie fietsen

Neem uw fietsen eenvoudig mee met deze compacte en lichtgewicht fietsendrager van Thule! De Thule VeloCompact 926 is de opvolger van de Thule VeloCompact 927 en is uitgevoerd met een 13-polige stekker.

Fietsendrager actie korting Thule Velocompact 926

Eenvoudige montage: De fietsendrager is compleet voorgemonteerd, dus u heeft geen gereedschap nodig. Met de verstelbare en met één hand te bedienen koppeling, bevestigt u de fietsendrager op uw auto. Het vastzetten van de fietsen is minstens net zo eenvoudig dankzij de afneembare fietsarmen met vergrendelbare knoppen. Met de lange snelbinders met pompgespen zet u de wielen vervolgens vast. Uitgefietst? Vouw de fietsendrager plat op en berg hem op in de bagageruimte.

U bent van harte welkom in een van onze showrooms