Contact opnemen
  • Kom op za. 5 nov. elektrisch rijden uitproberen!

    Op zaterdag 5 november organiseren wij een exclusieve e-Drive Testdag waarop u kunt proefrijden in een of meerdere van onze elektrische Volkswagens, SKODA’s of Audi’s.

Evenement: e-Drive Testdag op za. 5 november

Wij nodigen u van harte uit tijdens onze exclusieve elektrische e-Drive Testdag. Op zaterdag 5 november aanstaande maakt u kennis met onze elektrische modellen van de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Dit wilt u niet missen! Maak gebruik van de unieke kans om meerdere elektrische modellen op dezelfde dag uit te proberen, bezoek onze showroom met nog meer elektrische modellen van Volkswagen, Audi, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens en krijg alle informatie over elektrisch rijden. De inschrijving is gesloten. U bent uiteraard van harte welkom om te komen kijken!

Details e-Drive Testdag

Datum: zaterdag 5 november 2022

Locatie: Zuiderparkweg 612 (ŠKODA showroom)

Programma: 10.00 – 16.00 uur

e-drive testdag catering

Bekijk exclusief op deze dag de Volkswagen ID.Buzz Cargo!

De volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo is een waardige opvolger van de multifunctionele T1, het beroemde Volkswagen busje. Deze prachtige nieuwe bus is ongekend veelzijdig en innovatief. Hèt visitekaartje voor uw bedrijf!

De showroomintroductie is pas begin 2023, maar speciaal voor onze E-Drive Testdag hebben we geregeld dat de ID. Buzz Cargo in onze showroom staat en te bekijken is! Neem plaats achter het stuur en ervaar de ruimte, het design en de comfort. Neem een kijkje in de toekomst.

Volkswagen ID. Buzz Cargo

Elektrische proefritmodellen:

De onderstaande modellen zijn tijdens de e-Drive Testdag beschikbaar voor een proefrit.

Showroom modellen:

In de showroom kunt u kennismaken met onderstaande modellen zoals de splinternieuwe ID.Buzz Cargo en de ENYAQ COUPE!

Proefritformulier e-Drive Testdag

De inschrijving voor de e-Drive Testdag is gesloten. U bent van harte welkom om zaterdag 5 november te komen kijken in onze showroom!