Audi Private Lease Actie vanaf € 489,-* per maand.

Kiest u voor het privé leasen van een nieuwe Audi? Met Audi Private Lease Actie betaalt u de kosten voor wegenbelasting, verzekering en onderhoud in één overzichtelijk maandbedrag. U hoeft alleen nog maar te tanken. Ontdek onze acties en rijdt een nieuwe Audi nu al vanaf € 489,-* p/m.

  • Vast bedrag per maand
  • Geen spaargeld nodig
  • U rijdt een gloednieuwe auto
  • Inclusief onderhoud en (allrisk)verzekering
  • Alles geregeld bij Audi Centrum Rotterdam
Keurmerk Private Lease

Ontdek de Audi modellen

Een ideale Audi voor ieder budget.

Audi A1 Sportback prive lease

Audi A1 Sportback

Actie: van € 548,- voor € 489 p/m*

De brede en lage singleframe-grille en indrukwekkend sportieve voorbumper van de A1 Sportback zorgen voor een krachtige uitstraling van deze compacte Audi.

Ontdek de A1 Sportback
Audi A3 Sportback private lease

Audi A3 Sportback

Actie: van € 671,- voor € 589,- p/m*

De Audi A3 Sportback voelt zich overal thuis. Zowel in de stad als op de snelweg kan hij goed uit de voeten. Assistentiesystemen zorgen voor comfort en veiligheid.

Ontdek de A3 Sportback
Audi A3 Limousine leasen

Audi A3 Limousine

Actie: van € 675,- voor € 589,- p/m*

De Audi A3 Limousine maakt indruk met zijn stijlvolle en sportieve exterieur en het hoogwaardige interieur. Ervaar zelf de vooruitgang en stel uw A3 samen.

Ontdek de A3 Limousine
Audi Q2 suv private lease

Audi Q2

Actie: van € 653,- voor € 539,- p/m*

De Audi Q2 biedt u hoogstaand comfort en uitstekende wegligging. Het is een ideale auto voor in de stad, maar ook voor een avontuur op onverharde weg. Met S tronic automaat nu van € 682,- voor € 589,- p/m*

Ontdek de Q2
Audi Q3 allround suv

Audi Q3

Actie: van € 877,- voor € 769,- p/m*

De Audi Q3 is een echte allround gezins-SUV. Hij heeft een gemakkelijke instap en biedt een goed overzicht over het verkeer. En het interieur behoort tot de ruimste in zijn segment. 

Ontdek de Q3
Audi Q3 Sportback leasen

Audi Q3 Sportback

Actie: van € 913,- voor € 779,- p/m*

De Audi Q3 Sportback heeft de vlotte looks en sportieve uitstraling van een coupé en hij biedt de kracht en praktische eigenschappen van een SUV. Is deze Audi echt iets voor u? 

Ontdek de Q3 Sportback

Interesse in het privé leasen van een Audi?

Wilt u ook een nieuwe Audi rijden voor een vast bedrag per maand? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op en vraag een een offerte aan. Wij staan voor u klaar!

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

U bent van harte welkom

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.