Direct contact? 010 410 56 00
Mijn Auto Hoogenboom
  • 50% kortingsactie op ruitenwissers

    Bent u toe aan APK en zijn de ruitenwissers van uw Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA aan vervanging toe? Profiteer dan van 50% korting op ruitenwissers in combinatie met een APK afspraak.

50% korting op ruitenwissers i.c.m. APK!

Laat u bij ons een APK uitvoeren? Profiteer dan van maar liefst 50% korting op originele ruitenwissers! 

Deze kortingsactie geldt in combinatie met een APK (keuring). Actieperiode van 1 november 2021 t/m 29 januari 2022. Voor alle Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens modellen. Let op, de actie geldt zolang de voorraad strekt en op = op!

Tijd voor nieuwe ruitenwissers?

Hoe staan uw ruitenwissers ervoor? Hier bent u snel achter wanneer u de volgende vraag beantwoord. Vertonen uw ruitenwissers de één of meerdere van de volgende symptomen?

•  Ruitenwissers geven een streperig resultaat
•  Er blijft na het wissen een waas achter
•  De ruitenwissers maken lawaai

Kunt u op 1 of meer punten bevestigend antwoorden? Laat dan uw ruitenwissers vervangen. Ruitenwissers slijten namelijk door uitdroging van het rubber en doordat kleine vuildeeltjes en zandkorreltjes het rubber aantasten. Wij adviseren om jaarlijks de ruitenwisserbladen te laten vervangen, bijvoorbeeld tijdens een onderhoudsbeurt of APK afspraak. Maak in de actieperiode gebruik van 50% korting op nieuwe ruitenwissers wanneer u een APK inplant! Plan uw APK afspraak gemakkelijk in via de online planner.

Ervaar het verschil van nieuwe ruitenwissers!

50% korting op ruitenwissers

Profiteren van 50% korting op ruitenwissers?

Plan in slechts 2 min. uw APK afspraak

Wat is de APK?🔧

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Ieder jaar worden er meer dan 7,5 miljoen APK-keuringen uitgevoerd.

Onze APK-keurmeesters doen deze keuringen aan de hand van de officiële regels (Wegenverkeerswet 1994). De keurmeester bekijkt of uw auto voldoet aan de veiligheids- en milieueisen en of de auto op de juiste manier is geregistreerd in het kentekenregister.

Wat kost een APK?💰

De APK kost bij Auto Hoogenboom u slechts € 30,- incl. BTW. Bij Auto Hoogenboom voeren we APK uit voor de automerken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Daarnaast is de APK bij ons inclusief EOBD scan (uitlezen van de auto), 4-gas meting (meting of de motor voldoet aan de gestelde waarden van de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen), roetmeting (hoeveelheid roet wordt gecontroleerd die de auto uitstoot), afmeldkosten en BTW.

Meer info over de APK

*De actie is geldig in combinatie met een APK (keuring). De actieperiode loopt van 1 november 2021 t/m 29 januari 2022 en geldt voor alle Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens modellen. Let op, de actie geldt zolang de voorraad strekt en op = op!