Sko1658 04 Zaterdaghulp Campagne 2019 Banner 3840X1200 V2

Zaterdaghulp nodig?

Zaterdag is een dag van dóén. Dit staat bij veel mensen in het teken van klussen: een schilderij ophangen, een keukenkastje in elkaar zetten of dat beloofde tuinhuisje maken. Om deze klus te klaren kun je naast tijd, wellicht ook een helpende hand gebruiken. Geen zorgen - daar kunnen we je bij assisteren! Kun jij ook wel een materiaalwagen gebruiken met een handig mannetje? Meld je dan nu aan!

Veelgestelde vragen

Aanmelden voor de Zaterdaghulp kan vanaf 6 april t/m 12 mei 2019. Vervolgens helpt ŠKODA 8 mensen met klussen op 4 zaterdagen. Deze zaterdagen zijn op 4, 11, 25 mei en 1 juni 2019.

Iedereen van 18 jaar en ouder die een klus heeft waar hij of zij wat hulp bij kan gebruiken. Je hoeft als deelnemer geen ŠKODA rijder te zijn.

Een KODIAQ Materiaalwagen met een klushulp. De klushulp kan assisteren bij het klussen en heeft ook (klein) materiaal bij zich. We helpen je met een klus die je al wilde gaan doen, maar door gebrek aan klushulp niet aan toe bent gekomen.

Op de website kun je aanmelden bij welke klus je de klushulp kunt gebruiken. Kies hier ook gelijk een datum waarop je de klus wilt uitvoeren (4 mei, 11 mei, 25 mei of 1 juni).

De aanmeldperiode voor de Zaterdaghulp loopt van 6 april t/m 12 mei 2019. Hierna worden de winnaars bekend gemaakt en benaderd voor een afspraak.

Zaterdaghulp materiaalwagen