Header Q4 2020 Najaarsacties Winterbanden Wissel Volkswagen Audi Seat Skoda Auto Hoogenboom 1

Het is weer tijd voor de winterbandenwissel

Beslagen ruiten, glad wegdek of een flinke storm: het najaar is begonnen. Maar dat is geen reden om binnen te blijven! Met een goeie set winterbanden houdt geen enkele najaarsstorm jou tegen. Wissel nu je zomerbanden naar winterbanden voor slechts € 39,-.

  • Wielenset wissel voor € 39
  • Wielenset wisselen incl. opslag voor € 89
  • Losse bandenset wisselen € 89
  • Losse bandenset wisselen incl. opslag € 139

Waarom banden wisselen?

Het is belangrijk om je zomerbanden te verwisselen naar winterbanden. Je remweg wordt hierdoor korter onder herfst en winterse omstandigheden, zoals regen en sneeuw. Dit komt door het profielpatroon en de rubbersamenstelling. Ook geeft het je meer grip op de weg, meer rijcomfort en minder slijtage van de banden.

Meer weten over waarom het belangrijk is om jouw banden te wisselen? Lees het hier.

Remafstand Op Sneeuw

Winterbandenwissel voor € 39

Laat nu de winterbanden van jouw Volkswagen (Bedrijfswagen), SEAT, SKODA of Audi wisselen bij Auto Hoogenboom. Je complete set wissel je voor € 39. Wil je jouw zomerbandenset bij ons opslaan? Dan kost dit je € 89. Heb je een losse bandenset (dus zonder velgen)? Dan kost het verwisselen van jouw banden € 89 of € 139 als je je andere banden ook wilt opslaan bij ons.

Wil je jouw zomerbanden omwisselen naar winterbanden?
Maak je werkplaatsafspraak
Winterbandenwissel Auto Hoogenboom Rotterdam 2020 Actie

Nieuwe banden nodig?

Het kan soms best lastig zijn om nieuwe banden te kiezen. Je heb zo veel verschillende, maar wat is precies het verschil? Wij vertellen je op deze pagina hoe je de juiste winterbanden kiest.

Bekijk de originele wielensets per merk hieronder, bestel en koop ze online en laat ze gratis bezorgen bij een van onze vestigingen!