Keyvisual Wintercheck Volkswagen Auto Hoogenboom Rotterdam

Bereid je Volkswagen voor op het najaar

Zeg maar dag tegen de zomer. De warme dagen zijn voorbij. Het weer wordt onstuimiger, natter en vooral kouder. Is jouw Volkswagen er al klaar voor? Wij helpen je op weg met onze aanbiedingen op winterbanden, accessoires en handige tips.

Trotseer het najaar

Tips voor rijden in de herfst. Denk aan de kleine dingen, zodat je veilig op weg gaat.

  • Laten je huidige ruitenwissers strepen achter of maken ze lawaai bij gebruik? Dan is het tijd om je ruitenwissers te vervangen.
  • Naast de juiste band is ook de juiste bandenspanning van belang. Hou het op peil door eens per maand de bandenspanning te meten.
  • Bescherm je stoffen interieur door je veloursmatten tijdelijk te wisselen voor rubberen matten.
  • Beslagen ramen? Zet je airco aan op de maximale stand, gericht op de voorruit. En zorg ervoor dat je ramen schoon zijn, dat voorkomt condens.
Wintercheck Volkswagen Achterruit Sneeuw Auto Hoogenboom Rotterdam

Minder grip met zomerbanden

Natuurlijk wil je elke keer met een veilig gevoel de auto instappen, daarom adviseren wij om tussen oktober en maart met winterbanden te rijden. Onze monteurs helpen je met het wisselen van je banden, maar je kunt ook bij ons terecht voor nieuwe winterbanden of complete lichtmetalen wintersets.

Onder de 7 graden hebben winterbanden meer grip en een stuk kortere remweg. Laat je banden daarom op tijd omwisselen van zomer- naar winterbanden. Zo weet je zeker dat je deze winter met een gerust hart op pad kunt. De zomerbanden slaan we zonder problemen voor je op in ons bandenhotel.

Remweg Winterband wisselboodschap Auto Hoogenboom Rotterdam
Wissel je banden
Maak een afspraak
Dakdrager wintercheck Auto Hoogenboom Rotterdam

Korting op winteraccessoires

Naast korting op winterbanden, krijg je ook korting op de beste winter-accessoires. Zoals bijvoorbeeld een All-weather mattenset, bagagenet of sneeuwkettingen.

Vind je accessoires
Ga naar de Volkswagen shop
Kofferbakmat Volkswagen Auto Hoogenboom Rotterdam