Beauty Winter 2019 40 Bew Kleiner

Bereid je Bedrijfswagen voor op de winter

De dagen worden korter, de avond valt eerder in en vanwege regen, sneeuw en ijzel worden de wegen gladder. Onder de 7 graden bieden winterbanden betere prestaties dan zomer- en allseaon. Genoeg redenen om goede winterbanden onder je bedrijfswagen te hebben: Veiligheid gaat altijd boven alles. Wil je nieuwe winterbanden kopen? Of juist advies over het wisselen? Je kunt altijd terecht bij een van onze experts

Voorkom stilstand in de winter. Doe de Wintercheck

Je hebt rijklaar. En je hebt winterklaar. Veel nattigheid, en soms gevaarlijk gladde wegen. Pekel op de ruiten, ijs in het sleutelgat. Oftewel: de winter stelt jouw bedrijfswagen flink op de proef.

Wil je veilig en comfortabel de weg op, in een bedrijfswagen die altijd start? Laat dan nu de wintercheck doen. Voor € 16,50 controleren ervaren servicemonteurs je bus op 12 cruciale punten en krijg je een gratis all-weather mattenset, worden de vloeistoffen gratis bijgevuld en krijg je nu een gratis accu wanneer deze aan vervanging toe is!

Maak je bus winterklaar
Plan nu je wintercheck

Trotseer de winter

Tips voor rijden in de herfst en winter. Denk aan de kleine dingen, zodat je veilig op weg gaat.

  • Laten je huidige ruitenwissers strepen achter of maken ze lawaai bij gebruik? Dan is het tijd om je ruitenwissers te vervangen.
  • Naast de juiste band is ook de juiste bandenspanning van belang. Hou het op peil door eens per maand de bandenspanning te meten.
  • Bescherm je stoffen interieur door je veloursmatten tijdelijk te wisselen voor rubberen matten.
  • Beslagen ramen? Zet je airco aan op de maximale stand, gericht op de voorruit. En zorg ervoor dat je ramen schoon zijn, dat voorkomt condens.
Beeld Wintercampagne 2019 Kleiner

Minder grip met zomerbanden

Natuurlijk wil je elke keer met een veilig gevoel de auto instappen, daarom adviseren wij om tussen oktober en maart met winterbanden te rijden. Onze monteurs helpen je met het wisselen van je banden, maar je kunt ook bij ons terecht voor nieuwe winterbanden of complete lichtmetalen wintersets.

Onder de 7 graden hebben winterbanden meer grip en een stuk kortere remweg. Laat je banden daarom op tijd omwisselen van zomer- naar winterbanden. Zo weet je zeker dat je deze winter met een gerust hart op pad kunt. De zomerbanden slaan we zonder problemen voor je op in ons bandenhotel.

Remafstand Op Sneeuw
Wissel je banden
Maak een afspraak
Mu2376 Bew Kleiner

Korting op winteraccessoires

Naast korting op winterbanden, krijg je ook korting op de beste winter-accessoires. Zoals bijvoorbeeld een All-weather mattenset, bagagenet of sneeuwkettingen.