SEAT winter lovers service Auto Hoogenboom Rotterdam

Bereid je SEAT voor op het najaar

Vallende bladeren en dalende temperaturen – de koude maanden staan weer voor de deur. Met de SEAT Winter lover acties zijn jij en je SEAT er helemaal klaar voor. Je krijgt maar liefst 25% korting op heel veel accessoires en rekent voor een wintercheck slechts € 20,- af. Niet alleen controleren we je SEAT bij de check op 30 punten en vullen we vloeistoffen gratis bij, je krijgt ook nog eens een kaarthouder cadeau. Laat die winter maar komen!

Bandenwissel SEAT winter najaar lovers service Auto Hoogenboom Rotterdam

Maak jouw SEAT winterklaar

Onder de 7 graden hebben winterbanden meer grip en een stuk kortere remweg. Laat je banden daarom op tijd omwisselen van zomer- naar winterbanden. Zo weet je zeker dat je deze winter met een gerust hart op pad kunt. De zomerbanden slaan we zonder problemen voor je op in ons bandenhotel.

Bandenwissel al vanaf € 39


Veilig en comfortabel de weg op doe je met de juiste banden onder je SEAT. Wij wisselen ze graag voor je, natuurlijk tegen extra scherpe prijzen.

✓ Wielenset wisselen € 39
✓ Wielenset wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 89
✓ Losse banden wisselen € 89
✓ Losse banden wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 139

Wissel je banden
Maak een afspraak
Wintercampagne bandenwissel SEAT winter najaar lovers service Auto Hoogenboom Rotterdam

Korting op winteraccessoires

Naast korting op winterbanden, krijg je ook korting op de beste winteraccessoires en lifestyle-artikelen. Zoals horloges, jassen, bandenhoezen of skihouders.

Vind je accessoires
Ga naar de SEAT shop