Koelwagen Actie

Koelwagenactie Volkswagen Bedrijfswagens

Nu direct uit voorraad leverbaar. De Caddy, Transporter en Crafter. Tot €3.000,- voorraad voordeel en kans op een super gave T1 bulli koelkast!

Je hebt koel. En je hebt precies op temperatuur. Verschil moet er zijn.

Welke producten je ook gekoeld wilt vervoeren, met een koelwagen van Volkswagen Bedrijfswagens weet je zeker dat het altijd op de juiste temperatuur gebeurt. Dankzij de hoogwaardige koelinstallatie aan boord kun je rekenen op dezelfde betrouwbare kwaliteit als die van onze bussen zelf.

Ga voor het voordeel per model en het maken van een afspraak naar volkswagenbedrijfswagens.nl/koelwagens

Plan een adviesgesprek in
en maak kans op een T1 Bulli koelkast!
Solar E Crafter Achterkant Koelwagen Zij Aanzicht

Maak kans op een T1 Bulli koelkast

Koelwagens direct uit voorraad leverbaar.

Geïnteresseerd in een Caddy, Transporter of Crafter koelwagen? Tijdelijk zijn de Volkswagen koelwagens direct uit voorraad leverbaar. Profiteer nu van veel voordeel. Bespreek jouw wensen tijdens een adviesgesprek en maak kans op een T1 Bulli koelkast.

  • Caddy koelwagen voordeel tot € 1.250
  • Transporter koelwagen voordeel tot € 3.000
  • Crafter koelwagen voordeel tot € 2.500
Koelwagenactie Voordeel Auto Hoogenboom

Actievoorwaarden koelwagenactie

De actieperiode van de koelwagenactie loopt van 1 mei 2019 tot en met 30 juni 2019. De actie geldt zowel op koelwagens uit voorraad (op=op) als op nieuw te bestellen koelwagens, zolang deze bestelbaar zijn. Informeer bij Auto Hoogenboom tot wanneer de koelwagens bestelbaar zijn.

  • De actie loopt van 1 mei 2019 tot en met 30 juni 2019.
  • Via de website van Volkswagen Bedrijfswagens moet tussen 1 mei 2019 en 30 juni 2019 een adviesgesprek voor een koelwagen bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer in te plannen. Het gesprek bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer dient daadwerkelijk plaats te vinden op de afgesproken tijd en datum. Na afloop van de actie zal op onpartijdige wijze één winnaar worden getrokken.
Bekijk de voorraad
Vind jouw nieuwe Bedrijfswagen
Solar E Crafter Achterkant Koelwagen Auto Hoogenboom