Header Q4 2020 Najaarsacties Accessoires Volkswagen Audi Seat Skoda Auto Hoogenboom

Ontdek hier voordelige najaarsaccessoires voor jouw auto

Zo kom jij het najaar door. Met een Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA heb je de basis al te pakken, maar natuurlijk wil je meer! Van dakdragers en bagageboxen tot mattensets en winterwielen, met deze ideale en voordelige accessoires ben jij volledig voorbereid op de laatste maanden van dit jaar.

Allesdragers. De perfecte basis

Dakdragers of allesdragers zijn de ideale basis om extra bagage mee te kunnen nemen. Zoals een ski- en snowboardhouder of een dakkoffer. Je kunt de dakkoffers in verschillende maten op de allesdrager monteren.

Tot € 100 korting op dakdragers

Najaarsaccessoires Allesdragers voor Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA bij Auto Hoogenboom

Bagagebox. Extra ruimte in de koffer op 't dak

Dakdragers zijn niks zonder een bagagebox/ dakkoffer om te dragen. Bestel voor extra ruimte en comfort tijdens je reizen een bijpassende dakkoffer.

Tot € 150 korting op dakkoffers

Voor dakkoffers van Volkswagen bezoek je deze site. Dakkoffers voor Audi vind je op hier. De dakkoffers van SEAT bestel je op deze site. En voor de dakkoffers van SKODA bezoek je de SKODA webshop

Dakkoffer / bagagebox op dakdrager voor Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA bij Auto Hoogenboom

Lichtmetalen wielensets

Tijd voor nieuwe winterbanden? En heb je nog geen aparte winterbandenset met velg? Dan is het nu extra aantrekkelijk om eens te kijken naar een winterwielenset. Ze zijn voordelig geprijsd en tijdens de wissel scheelt het behoorlijk in de kosten. Het wisselen van een complete bandenset met velg kost namelijk minder tijd omdat de band niet van de velg hoeft te worden gehaald. Waar wacht je nog op?

Winterbandensets tot € 400 korting

Een winterwielenset bestaat uit lichtmetalen velgen inclusief winterbanden.

 • Klik hier voor alle winterbandensets met velg van Volkswagen
 • De winterbandensets van Audi ontdek je hier
 • Klik hier voor de winterbandensets met velg van SEAT
 • En voor de SKODA winterbandensets klik je hier
Content Beelden Site Smal Lichtmetalen Velgen Volkswagen Audi Seat Skoda Auto Hoogenboom
Winterbandenwissel

Heb je geen winterbanden onder je auto? Dan verlaag je niet alleen je veiligheid maar heeft dit ook gevolgen voor de dekking van je autoverzekering als je een ongeluk krijgt. Check ook even of je winterbanden verplicht zijn in het gebied waar je doorheen moet rijden. In Duitsland is het bijvoorbeeld verplicht om je banden aan te passen aan de weersomstandigheden en in Oostenrijk moet je tussen 1 november en 15 april verplicht een winteruitrusting hebben voor je auto. Wel zo handig en veilig dus, die winterbanden. En extra mooi met lichtmetalen velgen.

Nog geen winterbandenwissel afspraak gemaakt?
Plan direct online je afspraak
Car care set Winterverzorgingsset voor Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA bij Auto Hoogenboom

Car-Care producten

Tijdens de wintermaanden geef je je auto natuurlijk graag de beste verzorging. Maar hoe doe je dit?

  Bandenhoezen voor Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA bij Auto Hoogenboom

  Bandenhoezen. Opgeruimd staat netjes

  Je hebt banden gewisseld. En nu moet je de banden nog ergens kwijt. Je kunt ze makkelijk opslaan in ons bandenhotel, dan heb je er geen omkijken meer naar en kost het je ook geen ruimte. Weten wat het bandenhotel kost en meer tips over het wisselen en opslaan van winterbanden vind je hier.

  Wil je de banden toch zelf opslaan en eenvoudig je gewisselde banden of de banden met velg beschermd bewaren? Doe dit dan met een vierdelige set bandenhoezen met handige draaggrepen om complete wielensets gemakkelijk en schoon mee te kunnen nemen en opslaan. Deze bandenhoezen zijn gemaakt van scheurbestendig kunststof met zakjes voor de wielbouten en tekening voor de positie van de velg op de auto.

  De bandenhoezen van Volkswagen vind je via deze site. Die van Audi vind je hier. De bandenhoezen van SEAT vind je via de webshop van SEAT. En de bandenhoezen voor SKODA vind je hier.

  Rubberen Mattenset voor Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA bij Auto Hoogenboom

  Rubberen mattensets

  Regen en modder zorgen ervoor dat het interieur van je auto, door al het in en uitstappen, nat en vuil wordt. Om te voorkomen dat je interieur smerig wordt, zijn er rubberen mattensets speciaal voor elk model auto beschikbaar. De matten zijn van duurzaam materiaal gemaakt en zorgen voor een perfecte bescherming van je bekleding. Een ander voordeel van de rubberen mattensets? Ze zijn perfect schoon te maken.

  Voor de mattensets van Volkswagen bezoek je de Volkswagen webshop. De mattensets van Audi vind je in de Audi webshop. Sets voor je SEAT vind je hier. En voor de mattensets van SKODA ga je naar de SKODA webshop.

  Kofferbakmat Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA bij Auto Hoogenboom

  Kofferbakmatten. Houden je auto lekker schoon

  Wanneer je van de piste afkomt dan zet je je ski- of snowboardschoenen meestal in de achterbak. Deze zitten uiteraard onder de sneeuw en daar wordt je kofferbak niet schoner van. Een kofferbakmat is hiervoor een goede oplossing en beschermt jouw kofferbak tegen vocht en vuil.