Header 100 Procent Werkplaatsfactuur Retour voor een nieuwe Volkswagen Audi SEAT of SKODA

100% van je werkplaatsfactuur retour bij aanschaf van een nieuwe auto

👉Plan je onderhoud en vraag gelijk een vrijblijvend inruilvoorstel aan. Laat jij je auto onderhouden bij een 100% erkende Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA dealer en wil jij je huidige auto binnenkort inruilen? Dan ontvang je bij Auto Hoogenboom, naast een ✔️aantrekkelijke inruilpremie, ✔️100% van je werkplaatsfactuur in aftrek op de aanschafprijs van je nieuwe Volkswagen (Bedrijfswagen), Audi, SEAT of SKODA. Je krijgt dus 100% met een maximum tot € 2.000,- als korting op je nieuwe auto.

Annette vertelt je meer over de actie 👇

Ga je voor onderhoud of wil je liever een nieuwe auto?

Je huidige auto (Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA) gaat al wat jaartjes mee en is binnenkort weer toe aan onderhoud. Dus denk je er wellicht ook over na om een nieuwe auto uit te zoeken en deze auto in te ruilen.

Maar hoe weet je nu of je er goed aan doet om voor die nieuwe auto te gaan of dat je je huidige auto toch bij de werkplaats brengt? We geven toe, dit is een lastige keuze waar we je graag bij helpen.

Ruil je werkplaatsrekening in als korting op je nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA

👉Wissel je werkplaatsfactuur in als korting op je nieuwe auto

Wij hebben tijdelijk een aantrekkelijke actie. Bij het uitvoeren van je onderhoudsbeurt is het bedrag op de werkplaatsrekening, ook de korting bij aanschaf van een nieuwe Volkswagen (Bedrijfswagen), Audi, SEAT of SKODA.

Het investeren in onderhoud van je huidige auto is zo extra de moeite waard. Je auto blijft up to date en veilig en wanneer je je auto inruilt heb je alvast een deel van je nieuwe auto betaald. Ideaal toch?!

Direct een onderhoudsbeurt inplannen?
Maak online een werkplaatsafspraak
Audi onderhoudsfactuur retour bij een nieuwe auto bij Audi Centrum Rotterdam

✔️Hoe werkt het precies?

  1. Plan een onderhoudsafspraak voor je huidige auto

  2. Bewaar je werkplaatsfactuur goed

  3. Zoek binnen 6 maanden je nieuwe auto uit

  4. Ontvang, naast een aantrekkelijke inruilpremie, 100% van je werkplaatsfactuur retour


Er zijn natuurlijk wel een paar spelregels. Wij brengen de werkplaatsfactuur (van elke 100% erkend merkdealer (Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA)), met een maximum van € 2.000 in aftrek op de aanschafprijs van je nieuwe Volkswagen (Bedrijfswagen), Audi, SEAT of SKODA. De auto die ingeruild wordt dient dezelfde auto te zijn waarvoor in de afgelopen 6 maanden een werkplaatsafspraak is gemaakt.

Weten wat je auto waard is?
Ontvang direct een indicatief inruilvoorstel
SEAT Werkplaatsfactuur retour nieuwe auto bij Auto Hoogenboom

*De werkplaatsfactuur van elke 100% erkend Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA dealer, kan je binnen 6 maanden na uitvoering van het onderhoud van je auto, inzetten als korting tot maximaal € 2.000 op je nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA bij Auto Hoogenboom. Deze actie is niet geldig voor leaseauto's.