Seat Ateca Black Actie

€1.960 voordeel op het Black pakket van de Ateca

De Ateca FR Business Intense Black laat zich van zijn beste kant zien; zijn zwarte kant. Door zijn zwarte dakreling, spiegelkappen, grillelijst, raamlijsten én 19 inch zwarte velgen zie je gelijk waar je mee te maken hebt. Een stijlvolle vertoning die nooit verveelt. Maar ook het interieur geniet van zwarte sierlijsten en accenten, om het interieur dat extra beetje finesse te geven.

€1.960 voordeel op Ateca FR Business Intense Black

Waar het complete Black-pakket normaal € 3.000 kost, krijg je bij de Ateca FR Business Intense Black € 1.960 korting! Je rijdt al een Ateca Black vanaf € 37.495, of € 585 per maand.

Seat Ateca Actie
Tijdelijk €1.500 inruilpremie

Ruil jij je oude auto in voor een nieuwe SEAT Ateca? Dan krijg je bovenop de inruilwaarde van jouw auto €1.500 extra inruilvoordeel. Zo heb je nog meer reden om nu voor een nieuwe SEAT te kiezen.

Ateca Seat Actie
De best rijdende SUV in zijn klasse

Een SUV die zich daarnaast niet alleen onderscheidt qua design, maar ook in interieur- en bagageruimte (510 liter) en een compleet aanbod aan innovatieve technologieën en assistentiesystemen. De SEAT Ateca biedt in het segment van de compacte SUV’s bovendien een aangename combinatie van hoogwaardige kwaliteit en ‘value for money’.

  • De sportieveling onder de SUV's
  • Best rijdende SUV in zijn klasse
  • Volledig digitaal instrumentenpaneel
  • Riant aanbod aan assistentiesystemen en innovaties
Geïnteresseerd in de Ateca FR Intense Black?

Kom eens langs in onze showroom!

Ik heb interesse