Knipsel Kodiaq Portalpagina

De KODIAQ Limited Business Edition met 1.5 TSI automaat is direct leverbaar!

De KODIAQ Limited Business Edition met 1.5 TSI DSG-automaat is nu direct leverbaar! De uitvoering is in diverse kleuren beschikbaar en momenteel kun je ook profiteren van pakketkorting oplopend tot € 2.220 en een inruilpremie van € 1.000.

Nu direct leverbaar

De extra rijke standaarduitrusting op de KODIAQ zorgt voor een nog luxer gevoel. Dankzij de vele innovatieve Business-features is de KODIAQ Limited Business Edition groots in prestaties, ruimte en bovenal comfort. Met de comfortabele en krachtige 1.5 TSI DSG-automaat is deze KODIAQ beer echt los.

Je rijdt hem al vanaf € 266 bijtelling per maand. Wil je hem morgen al proefrijden? Neem contact met ons of en plan je proefrit.

Led Koplampen 03

Standaard op de Limited Business Edition

Adaptive Frontlight System garandeert een heldere lichtbundel en maximale zichtbaarheid, dankzij full-LED technologie. Optioneel ook met grootlicht assistent in het Comfort voordeelpakket.

Met de 1.5 TSI motorisering inclusief DSG-automaat ga je altijd comfortabel de weg op. Deze krachtige motorisering biedt je alle mogelijkheden op zowel binnen- als buitenwegen.

De Business Edition is uitgerust met half lederen bekleding. Zo kom je altijd uitgerust op je eindbestemming aan.

Kodiaq1
Kodiaq2
Bekijk onze online voorraad
Onze KODIAQ voorraad